top of page

Welkom op mijn website

Hierbij wil ik mezelf in het kort voorstellen.
Mijn naam is Elizabeth Gyovai, geboren in Hongarije (1972).
Ik leef graag bewust vanuit mijn hart, hou van de natuur en van mensen. Gevoel is de taal waarin ik mezelf het beste uit. Zodoende is mijn massagepraktijk ontstaan.

Gedrag en dat wat mensen beweegt, heb ik altijd heel interessant gevonden.

In deze tijd waarin we blootstaan aan veel verschillende prikkels buiten onszelf en waar snelheid en presteren sterk gestimuleerd worden is ontspanning zeer belangrijk. Ontspanning waarbij we ons aandacht naar binnen richten om in balans te kunnen blijven. Massage vind ik daarbij een krachtig middel. Aangeraakt worden met aandacht is de meest effectieve manier om het lichaam tot rust te laten komen en stilte te creëren in het hoofd.

Naar mijn overtuiging hangt ons welzijn en onze gezondheid af van de harmonische communicatie tussen lichaam en geest. Op deze holistische visie is mijn massage gebaseerd.
 

In 2010 heb ik de opleiding voor masseuse bij Psychobalancing in Leiden voltooid. Daarnaast heb ik diverse massage- en healing-workshops en cursussen gevolgd.

Jarenlang heb ik tantrisch georiënteerde massages gegeven en mijzelf verdiept in de principes van de tantra-visie. Op basis daarvan heb ik mijn ontspanningsmassage ontwikkeld. Mijn massage bevordert de stroming van de levensenergie, zonder erotische intenties en zonder seksuele handelingen.

 

In mijn massagepraktijk wil ik graag mensen helpen te ontspannen en eventueel het vertrouwen in hun lichaam terug te vinden. Het lichaam als vertrekpunt naar meer rust, gezondheid en plezier in het leven.

In mijn werk is gelijkwaardigheid een belangrijk uitgangspunt. Wat je omstandigheden ook zijn, in de eerste plaats zijn we allemaal mens. In mijn praktijk is een geborgen sfeer van veiligheid, aandacht en zorg aanwezig, waarin je helemaal jezelf kunt voelen.

Naast mijn massagepraktijk
organiseer ik af en toe klankmeditaties.

Dankjewel voor je interesse!

Zou je een massage van mij willen ervaren? Mail of bel gerust: contact.Hartelijke groet, Elizabeth

20240630_122850.jpg
bottom of page