top of page

Deelmassage

Buikmassage

Je kunt er voor kiezen om een deel van je lichaam te laten masseren, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of puur ter ontspanning.

In de buik zit de sleutel tot diepgaande ontspanning, zowel op fysiek als op emotioneel niveau. De buik is de plek en het centrum van de emoties en van het aangaan van verbindingen met andere mensen. Daarom is het buikgebied een belangrijke plek om aandacht aan te geven.

 

Blokkades in de buik kunnen via massage losgemaakt worden. Bovendien stimuleert buikmassage de spijsvertering en is goed voor de stofwisseling, wat vervolgens ook goed is om op natuurlijke manier af te vallen indien nodig.

20201122_140213.jpg

Handmassage

Een handmassage op zich wordt vaak ondergewaardeerd. Toch is dit een niet te onderschatten massage. Denk is eens over na hoeveel we met onze handen doen. Vooral in beroepen waar handen onmisbaar zijn, kan een handmassage heel ontspannend zijn.
Handmassage is een snelle ont-stresser en brengt je makkelijk in het ‘hier en nu’.

Daarnaast zijn er veel reflexzones te vinden op onze handen, die verbonden zijn met verschillende organen in ons lichaam, daarom is het ook helend.

Je kan je kleren aanhouden en zittend of liggend ondergaan.

Nek-, schouder- en rugmassage

Spanningen en stress worden vaak opgeslagen in het gebied rondom schouders, nek en rug. Dit merk je op den duur door verhoogde spierspanning en pijn. Massage van dit gebied vermindert de spierspanning en stimuleert de doorbloeding. Het is een ontspannende en effectieve manier om stress en spanningen te verlichten.

Hoofd-, nek- en schoudermassage

De massage werkt heerlijk ontspannend en is met name goed bij hoofdpijn en gespannen nek en schouders.

Schouder-, arm- en handmassage

Speciaal aanbevolen voor mensen die veel achter een bureau zitten of met computers werken.

Benen- en voetenmassage

We besteden in het algemeen maar weinig aandacht aan onze benen en voeten, terwijl ze ons hele lichaam dragen. Een opkikker kunnen ze best gebruiken! Door deze massage kom je weer in contact met je benen en voeten, je ervaart je lichaam meer als geheel, de doorbloeding en afvoer worden gestimuleerd en het helpt om minder in je hoofd te zitten.

bottom of page