top of page

Wervelkolom massagebed

Ceragem Master V3

In mijn praktijk bied ik de mogelijkheid aan om gebruik te maken van dit speciale massagebed, wat de wervelkolom masseert met een therapeutische en diepgaande ontspannende werking.

Regelmatig gebruik van de Ceragem Master V3 helpt bij allerlei klachten, zoals rugpijn of bijvoorbeeld pijn die vanuit de rug uitstraalt naar armen en benen. Ook hernia gerelateerde klachten verlichten en kunnen mogelijk zelfs verdwijnen. Daarnaast werkt het bed rustgevend, dat activeert je zelfhelende kracht.


Er wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, chiropractische principes en warmtestraling (infrarood).​

v3_uj.jpg

Belangrijk uitgangspunt is dat al onze organen en ledematen via de wervelkolom zijn verbonden. Heel ons lichaam wordt gevoed en voorzien van levenskracht via de wervelkolom. Daar ontstaan ook direct spierspanningen als er iets niet goed functioneert in ons lichaam. Door ontspanning bij de wervelkolom zal het hele lichaam beter functioneren.
 
Ceragem Master V3 geeft tegelijkertijd ontspanning, genezing en hernieuwde energie.
 
Graag nodig ik je uit om de Ceragem Master V3 in mijn praktijk te komen ervaren.
 
Tarief:

Losse sessie 45 euro (ca. 60 minuten)

5 rittenkaart voor 180 euro


​Het bed is ook verkrijgbaar zodat je hem dagelijks thuis in je eigen vertrouwde omgeving kunt gebruiken. 
Bij interesse neem contact met mij op voor meer informatie.

 
Kenmerken van de CERAGEM V3

CERAGEM V3 heeft een intelligente scan. 
Met geavanceerde technieken meet het bed de lengte en de krommingen van uw wervelkolom. Vervolgens biedt het bed een massage die speciaal voor u geschikt is.


De CERAGEM V3 combineert op verantwoorde wijze de nieuwste technologie met traditionele principes van Oosterse geneeskunde, zoals moxibustion en acupressuur, om het lichaam te masseren en te kalmeren. Daardoor vermindert of verdwijnt pijn en gestrestheid.
De CERAGEM-massage ontspant de spieren met een uitgekiende motorische constructie, en behandelt tegelijkertijd belangrijke acupressuurpunten via verwarming met jade-stenen en infrarode straling(moxibustie), wat onder andere de bloedcirculatie stimuleert en de spierspanning verlicht.

 
Infraroodstraling:
Onderzoek heeft aangetoond dat warmtestraling de bloedcirculatie in uw lichaam verhoogt. Dit helpt om uw algehele gezondheid te verbeteren.


Effectiviteit en veiligheid

CERAGEM Master V3 verschilt van andere automatische massagestoelen. Het is een medisch hulpmiddel dat helpt om energiekanalen te deblokkeren, spieren rond de wervelkolom te ontspannen en chi-circulatie te verbeteren (chi is het Chinese woord voor vitaliteit, levenskracht).
 
Dit bed is ontworpen door artsen in Zuid Korea en is gebaseerd op jarenlange medische onderzoeken.
CERAGEM heeft veel lofbetuigingen en wereldwijde certificeringen ontvangen voor veiligheid en effectiviteit.

bottom of page