top of page

Coaching & Massage

Een Coaching & Massage sessie is een combinatie van:
 

- Coachingsgesprek
- Massage

- Intimiteitsoefeningen
- Ademhalingsoefeningen

- Schrijfopdrachten
- Meditatie

- Klankmeditatie 
 

In het begin van een sessie kijken we samen wat het beste bij jou past op dat moment.

20201122_142756.jpg

De wereld veranderen begint bij jezelf.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Daarom is noodzakelijk om massages te combineren met het ontwikkelen van meer bewustzijn van eigen gedachten, overtuigingen en gedrag. 

 

Heb je lichamelijke spanningen, dan is dat bijna altijd in verband met overtuigingen, emoties die nog vaak onbewust in je (energetisch) lichaam vastzitten. Dat vastzitten veroorzaakt blokkades van energie. Met massage is veel aan blokkades te doen en dat helpt om je energie weer te laten stromen. Met coaching wil ik je helpen om dieper naar de oorzaak van de blokkades te kijken. Zodat je de spanningen vanaf de wortel kunt aanpakken en oplossen.
Blokkades kunnen zich fysiek uiten in spierspanningen, of zelfs spierknopen, die ook wel ‘triggerpoints’ genoemd worden. 

Tijdens een sessie help ik je te ontdekken, welke patronen of overtuigingen je belemmeren om het leven te leiden dat je wenst. ​

Verder reik ik je tools aan om je leven weer in eigen hand te nemen en dat in het NU, ontspannen te beleven.  

Uit eigen ervaring weet ik dat ieder mens alles in zich heeft om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Bij ‘Massage & Coaching’ vind ik rustig de tijd nemen heel belangrijk. Zonder tijdsdruk halen we het beste resultaat. De sessies worden dus niet afgebroken omdat de tijd om is. Reken daarom ca. 2 uur voor een sessie.

bottom of page