Gong klankconert
 

Laat je meenemen op een innerlijke reis door de mysterieuze, helende klanken van de Chinese Gong. De klanken van de gong worden het geluid van het Universum’ genoemd. De gong wordt afgewisseld met andere instrumenten, waaronder de sansula, rainstick en klankschalen. Ook speel ik af en toe met stiltes.

Klank is een krachtig medium. Het kan helpen om het lichaam tot rust te laten komen en ruimte en stilte te creëren in het hoofd. In deze tijd, waarin we blootstaan aan veel verschillende prikkels buiten ons zelf, is dit naar mijn mening zeer belangrijk om in balans te kunnen blijven. 
Vanuit deze ontspanning kan het lichaam zijn eigen zelf helende krachten activeren, en de trillingen van de klanken kunnen helpen bij het loslaten van spanningen en blokkades.


Tijdens het concert kun je gaan liggen of eventueel zitten. Je hoeft alleen te ‘zijn’, de klanken binnen te laten komen en te genieten van de sensaties in je lichaam. 

De datum van het volgende klankconcert is nog niet bekend. Heb je interesse in een klankconcert? Neem in dat geval contact met mij op of kijk naar individuele of kleine groepssessie mogelijkheden: klank healing.

Gyovai massage | Graaf van Bloisstraat 24 | 2731AD | Benthuizen (nabij Zoetermeer) | 06-53122019 | KvK 53424670