top of page

Ervaringen

 

Elizabeth weet een lichamelijke en geestelijke druk van de schouders te halen. Iwan

----

Vorige week bij Elizabeth geweest.
Had erge last van mijn rug, Het ging na de massage al een stuk beter. De volgende dag al helemaal geen last meer.

Heerlijke massage met veel gevoel en respect gedaan.

Jan

Het was weer erg fijn om door jou gemasseerd te worden. Je doet het met veel gevoel en respect. Ik heb er veel baat bij. Die vreselijke hoofdpijn veroorzaakt door spierverkramping in mijn hals heb ik sinds jouw behandeling niet meer.

Saskia

---

----

De ervaring die ik heb gehad bij de massage van Elizabeth, is dat ze op een rustige, liefdevolle en respectvolle manier aandacht geeft aan jouw lichaam en geest.
Je kunt je vrij voelen jouw grenzen aan te geven en aangeven wat je wel of niet fijn vind, qua aanraking of het bespreken van geestelijke dingen.
Vooral de schudtechnieken voelde erg fijn. Het effect van haar massage is, meer bewustzijn van waar lichamelijke klachten vandaan komen en meer bewust bezig zijn met het voelen van je lichaam. Ik zou het aanraden het gewoon eens te ervaren om te voelen of het wat voor je is.

Evi

----

Elizabeth neemt je als het ware bij de hand en brengt je terug naar jezelf. 

Jan

----

Ik heb nu enkele massages gehad en deze waren stuk voor stuk weldadig. De massage wordt met veel liefde, toewijding en rust gegeven.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Renate

----

Ik heb een aantal verschillende massages van Elizabeth mogen ontvangen. Ze waren altijd rustig, zeer respectvol en met volle aandacht, zachtheid en liefde. Ik ervoer diepe ontspanning, kwam een paar keer in contact met nog opgeslagen emoties in mijn lijf (die zij heel professioneel afhandelde), om de sessie te eindigen in diepe rust. Wat was dat heerlijk! Als je een massage zoekt die je niet alleen lekker is, maar je ook wat verder brengt, dan zou ik zeker Elizabeth adviseren.

Erwin

----

De massages die ik bij Elizabeth ontvangen heb, waren naast zeer ontspannend, ook echt verrijkend op emotioneel gebied. Door de zeer gevarieerde technieken te combineren kan Elizabeth je dichter bij je zelf brengen, en je helpen brengen bij vastgezette stukken die het contact met je zelf verhinderen, Deze kunnen gedurende de massage liefdevol geuit worden en opgelost, en waar je dan dus ook nog een stukje zelf-inzicht aan overhoudt. Maar dit is geen must, het is gewoon voor ieder uniek voor wat er op dat moment 'mag' zijn. Het is al een wellust om de aandachtvolle massage te ontvangen van Elizabeth, zonder iets te hoeven doen. Dankje Elisabeth voor wat ik heb mogen ontvangen en echt voor ieder een aanrader om zo een liefdevolle toegewijde massage te ontvangen. 

Ivo

bottom of page